+Follow Dashboard Refresh Exit
Shout Here
The Owner
List
Recent Image


This template made by Akira Himesama. Inspired by her, he and this. Materials got from Google, Tumblr, We♥it. Gif pictures made by her. Tell me if I used your materials but i didn't mention here :)

Best viewed in Google Chrome only.

Copyright 2012 by Akira Himesama © All right reserved.

sepetang bersame MEREKA

6.5.11 ✖ 11:39 PM ✖ 4 comments

kaki saye sakit
pinggang saye sakit
betis saye sakit...
selipar plak putusss !!

arghhh !!!

sume sakit la pendek kate ~

huh !

sbb ape SAKIT?

haaa...

nk citer r neyhhh...

ehem2.. ( clearing my throat )



lokasi : ex - school
mangse :
               1) opkos r aku
               2) hyda la
               3) mangse2 lain

suspek : dak uya a.k.a sarjen 07
saksi kejadian : guru2

keterangan yg d ambil :

seramai 24 kanak2 termasuk aku dan hyda laa telah di dera ( actually bkn di dera yer.. kami yg sukesukisukeria rela ) oleh sarjen 07 utk berkawad krn pertandingan bakal mnjelang..
oleh krn aku dan hyda laa adelah ex- police cadet yg x brape nk bertauliah, kami telah d jd kan role model utk berkawad bersame 24 kanak2 yg lain..


hyda laa bole r berkawad dgn bnggenyer krn beliau memakai kasut sarung..aku nie?? pkai selipar jerr...adoii..mmg sengal je rase kawad pkai selipar..glerr..xpnh2 aku kawad pkai selipar.. da r selipar aku nyawa2 ikan laga yg kehabisan air..

oleh krn xmao selipar aku da nyawa2 ikan laga kehabisan air, aku pon berkawad tanpa kasut.. aku dgn hyda laa pon sepkat utk kawad tanpa kasut.. ce korg bygkan aku kawad atas jln tar yg itam n panas 2... mcm jln atas bara woo...

kanak2 itu pula teruk di dera krn kawad yg kurg kemas..ade yg kne lari 3 round, kne gntung kaki, kne marah...ahahahah..pdn mke korg...spe suruh main2 time kawad ! huahahhaahahha ( * evil laugh )..
hasilnyer bdn mereka berpeluh2 mcm atlet yg lari 3000m uh..muke mereka mnjadi merah mcm udang kne bako.. kite bako jer~  ahakz !

bab selipar plak.
otw nk blik tuu...
ishhh...
malu nk citer... -.-''

*cter je r

ehem2..
otw nk blik tuu selipar aku bole plak mati...
haa..td da nyawa2 ikan laga kehabisan air kn??
la nie dia da mati ! xdak da !
corrupt abih, xdak apa dah..
eh2..mcm ayt mat lutfi plakk..hehehh
bole plak die putus !
grr !
terpakse la aku bejln kt pkan tapah 2 BERKAKI AYAM sebelah !
kiri ade selipar.kanan xde..adoiii...malu siottt...

oleh krn aku lalu dpn kedai kasut,
on da spot aku bli yg baru !
heheeh
aku kmbali bejalan dgn bnggenyer di pkan tapah dgn selipar yg baru itu !
ahahahahahahhah ! xD

kepada sarjen 07 anda mmg TEBAEK la!!!
no one can replace you !!
muahahahaaah !
( ayat bodek2 )


itu sahaja laporan saye.. sekian

tQ.


( nota : keterangan ini bkn dlm bhse dan format yg formal dan masih perlu di edit oleh pegawai yg terlibat )

gambar - gambar :

1) suspek
sarjen 07


2) mangse utama
antara mangse2
mangse2
mangsee 2 lg

3) mangse lain


aku lerr
hyda laa



p/s : syok gak sesekali kawad neyh ! xD



4 Comments:

Blogger ride_bmx1988 said...

ahahahaha..mmg best time cuti leh hangout gan friends....hehehehehe

May 7, 2011 at 5:53 PM  
Blogger sayeAIZAnarzeri said...

yup :)

May 7, 2011 at 6:25 PM  
Blogger ciK aYuuu said...

wohhhhhhhhhhoiiiiiiiiiiii

May 8, 2011 at 12:30 PM  
Blogger sayeAIZAnarzeri said...

aahhahahahahahahahahhahahhahha!!

May 8, 2011 at 4:54 PM  

Post a Comment

Amaran keras dari Aiza Narzeri :

1. Jangan mencarut.
2. Jangan cari gaduh.
3. Dilarang mengedik di sini.
4. Senyum sebelum komen.

Semua arahan di atas perlu di patuhi ketika sesi komen mengkomen.